6. ЈЕЕП Међународна конференција

6. ЈЕЕП МЕЂУНАРОДНА НАУЧНА АГРОБИЗНИС КОНФЕРЕНЦИЈА –
МАК 2019 – „ЕВРОПСКИ ПУТ – ПУТ УСПЕХА“ 

6th International Scientific Agribusiness Conference-MAK 2019

Успешно је одржана 6. Јееп међународна научна агробизнис конференција- МАК 2019  у периоду од 25. до 27. јануара 2019. године у Гранд&Спа Хотел  на Копаонику. 
Преко 150 учесника из 13 земаља представаило је своја достигнућа на већ традиционалној 6.Јееп међународној научној агробизнис конференцији МАК 2019, под радним насловом ,,ЕВРОПСКИ ПУТ-ПУТ УСПЕХА” која је одржана на Копаонику, у Гранд&Спа Хотел у периоду од 25. до 27. јануара 2019. године.

На догађају у организацији града Краљева, Националног научно-пословног центра Гегула из Краљева, Високе здравствено-санитарне школе струковних студија,,Висан” из  Београда, Факултета за менаџмент из Сремских Карловаца, Балканског научног центра Руске академије природних наука, C.R.E.A.M Europe (Serbia) PPP Aliance из Новог Сада, NOVI SAD  и Миколошко-гљиварског савеза Србије, преко 150 учесника из 13 земаља је кроз 44 предавања еминентних стручњака представило савремене трендове и стандарде у области пољопривреде, руралног развоја и туризма у ЕУ као и њихове импликације на развој пољопривредног сектора, руралних подручја и туризма у Србији и земљама западног Балкана.

Више о конференцији: 
Закључци
 (.pdf)
Зборник радова (.pdf)