NAJAVA DOGAĐAJA – MAJ 2024.

Висока здравствено-санитарна школа „Висан“ ће и ове године дати свој допринос раду XXI Националног Симпозијума Удружења медицинских сестара, техничара и бабица Републике Србије (УМСТБС) са међународним учешћем, који ће се одржати од 15.05. до 19.05.2024. године у Врњачкој Бањи у хотелу “Бреза”.

За више информације погледајте Програм симпозијума

Професори и студенти Високе здравствено-санитарне школе „Висан“ учествоваће у раду VI Симпозијума у организацији Уније удружења медицинских сестара и здравствених техничара Републике Србије са главном темом “Утицај дигиталних технологија на здравље и квалитет живота” који ће се одржати од 15.05. до 19.05.2024. године на Златибору у Хотелу “Букет”.

За више информације погледајте Програм симпозијума

Савез удружења здравствених радника Србије , NNA- чланице ICN (Међународног већа медицинских сестара) и EFN (Европске  федерације сестара ) под покровитељством Министарства здравља Србије организује Национални конгреса здравствених радника Србије „Учимо из изазова“(са међународним учешћем), који ће се одржати на Златибору у хотелу Палисад у периоду: од 22.05. до 26.05.2024. године. Професори и студенти Високе здравствено-санитарне школе „Висан“ учествоваће у раду овог скупа.

За више информације погледајте Програм Конгреса

30.4.2024. године